Areven Vastgoedontwikkeling
Carlo van Dommelen

Areven Vastgoedontwikkeling

Carlo van Dommelen is de eigenaar van Areven Vastgoedontwikkeling. Een echte Kempische ondernemer geboren en getogen in Eersel.

“Ik ben al ruim 30 jaar werkzaam in verschillende disciplines van vastgoed. Na afronding van mijn studie Vastgoed & Makelaardij aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven, startte ik mijn loopbaan als makelaar bij van Santvoort Makelaars in Eersel. Daarna heb ik 12 jaar gewerkt bij BPD, de grootste gebiedsontwikkelaar van Nederland, als Hoofd Verkoop & Marketing en Locatie-ontwikkelaar. Ik was daar tevens nauw betrokken bij de ontwikkeling van het online verkoopplatform en initiator van de klantcontactstrategie.

In 2019 heb ik Areven Vastgoedontwikkeling opgericht. Met een persoonlijke aanpak en transparante communicatie draag ik graag bij aan het waarmaken van de ambities van mijn opdrachtgevers. Hiervoor zetten mijn collega’s en ik onze expertise, opleiding, netwerk en kennis van de markt in. Bij Areven Vastgoedontwikkeling houden we van resultaat- en oplossingsgericht werken.

Het werkgebied van Areven Vastgoedontwikkeling beslaat voornamelijk Noord-Brabant met als kernwerkgebied de regio Eindhoven, maar ook elders in het land pakken we vaker projecten op. En ook voor erkende taxaties, zowel voor particulieren als bedrijfsmatig, kun je ons terecht.

Genoeg te doen dus. Daarom werkt mijn zoon Ties 1 dag per week mee. Hij houdt zich voornamelijk bezig met (markt)onderzoeken, berekeningen en administratieve taken. Fijn voor mij en een goede mogelijkheid voor hem om ervaring op te doen in deze branche naast zijn studie makelaardij en vastgoed.

Daarnaast is Miranda van Beek begin 2023 gestart bij Areven Vastgoedontwikkeling. We kennen elkaar al jaren vanuit onze tijd bij BPD. Met haar 25+ jaar ervaring in marketing & communicatie, verkoop en participatietrajecten in de vastgoed sector sluit dat perfect aan bij wat we bij Areven aan services bieden.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat het me weten. Ik maak graag tijd vrij voor een afspraak.”