Nieuws

Ook Wonen in het Hart van Reusel?

Overview Wonen in het Hart van Reusel

Vandaag zijn we gestart met de verkoop van 35 appartementen en 3 patiowoningen in het nieuwbouwplan Wonen in Hart van Reusel. Dit nieuwbouwproject is onderdeel van het gemeentelijke masterplan Nieuw Hart voor Reusel en gaat het centrum van Reusel nog aantrekkelijker maken. Met meer groen, rustiger verkeer, genoeg parkeerplaatsen, ruimte voor een nieuwe Albert Heijn, nieuwbouw voor MFA De Kei, 2 pleinen, renovatie van de oude St.-Jozef school én nieuwe woningen en appartementen. Er staat dus nogal wat te gebeuren in het centrum van Reusel!

Rialto Vastgoedontwikkeling is opdrachtgever voor de ontwikkeling van de nieuwe Albert Heijn supermarkt met daarboven appartementen én de renovatie van de St.-Jozefschool met een commerciële plint en daarboven appartementen. Areven adviseert en ondersteunt Rialto hier bij de planontwikkeling, prijsvorming, (online) marketing en communicatie, projectwebsite & het gehele verkooptraject. Samen met lokale makelaar Ben Straatman voeren we de verkoopgesprekken en verzorgen we de contractering met de kandidaat-kopers.

Meer weten over dit plan en de appartementen? Kijk op www.woneninhartvanreusel.nl. Hier vind je alle informatie en verkoopstukken van de appartementen. Inschrijven kan nog tot en met zondag 30 juni 2024.

Nieuw aanzicht patiowoningen Nieuw Hart voor Reusel

Contactgegevens

Areven Vastgoed BV
Areven 6, 5521 BA Eersel
Tel. +31 6 20133793

Bedrijfsgegevens

Bank: NL63 INGB 0008 6353 78
BTW-id: NL861925300B01
KvK: 810922453

Scroll naar boven