Nieuws

Handtekening voor woon- & zorghuis Papito

Schets locatie Heibloem met Papito

Een mooi moment afgelopen week op het kantoor van Areven Vastgoedontwikkeling! Dinsdag werd de overeenkomst getekend voor de verkoop van de grond aan Stichting Papito en afgelopen vrijdag werd bij de notaris de grond al formeel aan hen overgedragen. Areven heeft de verkoper en Papito met elkaar in contact gebracht en het gehele verkooptraject begeleid.

Stichting Papito gaat op het perceel van Heibloem 5 in Eersel een kleinschalig woon- & zorghuis met dagbesteding realiseren voor jongvolwassenen met een verstandelijke of meervoudige beperking. Een droom die voor Papito nu werkelijkheid kan gaan worden.
Bij Areven zijn we trots dat wij een steentje hebben kunnen bijdrage aan dit mooie, maatschappelijke project. Wij wensen Papito heel veel succes toe in de toekomst!

Op deze plek was voorheen een kippenstal en later een caravanstalling gevestigd. In samenwerking met de eigenaar, de gemeente Eersel en landschapsarchitect Verhoeven De Ruijter heeft Areven een nieuwe invulling gegeven aan deze locatie. Hierbij is het bestemmingsplan gewijzigd om deze bijzondere ontwikkeling mogelijk te maken. 

Aan de voorzijde van het perceel is Areven momenteel bezig met de ontwikkeling van een woonboerderij bestaande uit 2 woningen. Daarnaast komen er nog 2 bouwkavels. Meer informatie volgt later.

Voorlopige verkavelingsschets

Contactgegevens

Areven Vastgoed BV
Areven 6, 5521 BA Eersel
Tel. +31 6 20133793

Bedrijfsgegevens

Bank: NL63 INGB 0008 6353 78
BTW-id: NL861925300B01
KvK: 810922453

Scroll naar boven